stiri

Noul telefon OnePlus 10T 5G va fi lansat în data de 3 august 2022

OnePlus 10 Pro 5G

OnePlus va lansa noul telefon OnePlus 10T 5G cu OxygenOS 13 în cadrul unui eveniment organizat în New York City, pe data de 3 august 2022.
OnePlus 10T include aceeași literă T care, de la debutul lui OnePlus 3T, a reprezentat un upgrade de performanță. Cu OnePlus 10T, brandul duce acest concept la nivelul următor, prin valorificarea noilor tehnologii care oferă progrese semnificative.

OnePlus 10T este dotat cu cel mai recent și puternic chipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, care oferă mai multă putere cu un consum mai mic de energie pentru a îmbunătăți eficiența. Mai multe detalii vor fi disponibile în apropierea lansării oficiale.

Sistemul de operare OxygenOS 13, bazat pe Android, se va lansa la aceeași dată cu OnePlus 10T, în New York, pe 3 august 2022. Noul sistem de operare oferă experiența rapidă și fluidă, cu un design nou și siguranță sporită. OxygenOS 13 păstrează funcțiile OnePlus îndrăgite de utilizatori, cum ar fi selecția de display-uri always on (AOD) și modul Zen, cu optimizări și îmbunătățiri. Cea mai recentă versiune de OxygenOS îmbunătățește experiența de gaming, conectivitate și personalizare. OxygenOS 13 se va lansa în primă fază pe OnePlus 10 Pro, urmat de OnePlus 10T mai târziu, în cursul acestui an.

Principalele specificații ale noului OnePlus 10T 5G

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia
Nokia lansează patru noi dispozitive

Nokia lansează noi dispozitive inspirate de modelele de succes care au definit cea mai bună perioadă a companiei. În calitate...

Închide