NVIDIA anunta Tegra Zone App pentru echipamentele cu Android

| |

NVIDIA a anunțat recent lansarea unei noi aplicații pentru sistemul de operare Android. Concepută pentru telefoanele inteligente și tabletele construite pe baza platformei Tegra, noul soft scoate în evidență aplicațiile ce profită de puterea chipset-ului NVIDIA.
Utilizatorii vor putea regăsi recenzii, capturi și clipuri video ce le completează informațiile despre posibilitățile hardware ale echipamentului pe care-l dețin.

Aplicația, numită Tegra Zone, vine în sprijinul deciziei de cumpărare a software-ului dar tot odată încurajează dezvoltatorii să pună în valoare platforma. Utilizatorii care vor sa se bucure de software conceput special pentru echipamentul lor vor putea accesa aplicațiile prezente pe Android Market prin intermediul Tegra Zone.
NVIDIA Tegra 2 se remarcă prin grafica de calitate iar acest lucru trebuie pus în lumină cumva.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!