stiri

NVIDIA promite telefoane quad-core

Tableta ASUS Transformer Prime

Mobile World Congress va clarifica o bună parte din speculațiile ce se fac acum pe tema noilor produse cu Android. Evoluțiile rapide din domeniul chipset-urilor pentru telefoane și tablete par a încetiti în ultima perioadă.

Dacă anul trecut, NVIDIA anunța zgomotos lansarea chipset-urilor Tegra 3 quad-core, acum după o perioadă îndelungată numărul dispozitivelor echipate cu acest chipset este suspect de redus. Exceptând ASUS, niciun alt producător nu a lansat un model cu Tegra 3 fapt care ne face să credem că chipset-ul NVIDIA are unele probleme legate de producție.

În invitațiile trimise către presă cu ocazia târgului catalan este menționat că acesta eveniment va da participanților ocazia să testeze terminale noi și primele telefoane quad-core. Până la deschiderea Mobile World Congress mai sunt câteva zile în care ne vom putea hrăni curiozitățile legate de noile produse ale anului 2012.

Tableta ASUS Transformer Prime

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 (foto) prima tabletă din lume cu chipset quad-core.

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds
Rovio serbează 2 ani de Angry Birds

Angry Birds împlinește doi anișori în care ne-a ținut trează atenția cu niveluri noi, unele dintre ele extrem de greu...

Închide