stiri

NVIDIA Tegra 3 ar putea fi prezentata la MWC

Platforma NVIDIA Tegra 3, destinată viitoarelor tablete, ar putea fi prezentată în cadrul Mobile World Congress (MWC) ce se va desfășura luna viitoare în Barcelona, Spania. Conform informațiilor prezentate presei de Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA, în fiecare an ar putea fi lansată o platformă Tegra care să aducă la zi cele mai noi tehnologii dezvoltate pentru procesoare și nuclee grafice.

Despre platforma Tegra 3 se cunosc puține lucruri, cert este că în chipset vor fi prezente nuclee grafice specializate și nuclee ARM pentru rularea sistemului de operare (așa cum avem astăzi în Tegra 2). NVIDIA s-ar putea concentra pe dezvoltarea hardware-ului pentru tablete și telefoane mobile odată ce s-a văzut dominată de AMD pe segmentul plăcilor grafice.

La expoziția din Bercelona Qualcomm și Texas Instruments ar putea prezenta propriile versiuni de procesoare ARM dual core destinate telefoanelor mobile ce rulează sistemul de operare Android. Cum târgul va debuta în mai puțin de trei săptămâni vom afla destul de repede la ce să ne mai așteptăm de la viitoarele telefone și tablete.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Telefon cu trei ecrane

Nu trebuie să fii în mod obligatoriu specialist în electronică pentru a concepe un telefon interesant cu mari șanse să...

Închide