stiri

Ochelarii Recon Jet cu Android vor fi livrați din decembrie

Ochelari Recon Jet

Recon Instruments amână lansarea ochelariilor Recon Jet echipați cu sistemul de operare Android. Ochelarii vor fi livrați spre sfârșitul anului conform site-ului companiei cei mai nerăbdători dintre potențialii clienți având posibilitatea să facă precomenzi la prețul de 499 de dolari.

După data de 21 iulie prețul ochelarilor va crește la 599 dolari deși lansarea acestora se află atât de departe. Livrarea ochelarilor se va face după principiul primul venit, primul servit.

Ochelari Recon Jet

Ochelari Recon Jet

Ochelarii Recon Jet sunt echipați cu o mulțime de senzori ce bombardează utilizatorul cu informații mai mult sau mai puțin utile. Aceștia dispun de: senzor cu 9 axe, accelerometru 3D, giroscop 3D, magnetometru, senzori de presiune, altimetru, barometru, termometru ambiental și senzor optic pentru interfața grafică.

Prelucrarea informațiilor preluate de la acești senzori se face cu ajutorul unui sistem format dintr-un procesor Cortex-A9 dual-core la 1GHz și o memorie RAM de 1GB. Datele sunt stocate pe o memorie flash de 8GB.

Prezentare Recon Jet

To Top

Citește articolul precedent:
Xperia Arc S
Voce HD în rețele TD-LTE (VoLTE)

Ericsson a făcut o demonstrație în cadrul Laboratorului și Centrul de Testare pentru Inovație Wireless (Wireless Innovation Lab & Demo...

Închide