Oferte Android pe Koyos.ro

Motorola Razr XT910

Koyos.ro și-a îmbogățit oferta cu două modele Android deosebit de performante. Tableta Samsung Galaxy Pad P7300 și telefonul Motorola RAZR XT910 au prețuri promoționale în oferta marelui retailer pregătite la timp pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Motorola RAZR XT910 este un telefon cu Android, dotat cu un ecran Super AMOLED Advanced display de 4.3 inci protejat cu sticlă Corning Gorilla. Procesorul dual-core, ce rulează la 1.2GHz și memoria RAM de 1GB fiind definitorii pentru performațele brute oferite de acesta.

Samsung Galaxy Pad P7300 este o tabletă cu ecran capacitiv multi-touch ce oferă atât portabilitate cât și un spațiu generos pentru navigare web. Procesorul Dual-Core A9 de 1 GHz și spațiul de stocare de 16 GB sunt punctele forte ale modelului corean ce aruncă pe piață acest model intermediar. Ecranul cu diagonala de 8.9 inci și forma subțire de numai 8.6mm contribuie la o greutate redusă (numai 465 de grame pentru P7300).

Suita Polaris Office pune la dispoziția utilizatorilor instrumente prin care pot edita și reda documente de birou, inclusiv în PowerPoint, Word şi Excel. Functia Clipboard permite stocarea a până la 20 imagini însoțite de text, facilitățile fiind asemănătoare cu cele oferite de PC.

Motorola Razr XT910

Motorola Razr XT910

To Top

Citește articolul precedent:
Plants vs. Zombies
Plants vs. Zombies pe Android Market?!

Plants vs. Zombies u unul dintre jocurile mult așteptate pe Android Market. Până acum, fanii Android au putut descărca jocul...

Închide