stiri

OnePlus anunță modelul OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition

OnePlus PacMan

OnePlus anunță oficial OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition, un telefon complet personalizat pentru a celebra unul dintre cele mai mari cunoscute jocuri din lume.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition este un elogiu pentru personajul care se ferește de fantome în timp ce produce atât de cunoscut. Culoarea, materialul și finisajul pentru OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition sunt speciale. Telefonul vine cu un capac din spate regândit, cu un design cu două straturi, cu cerneală fosforescentă aplicată pe stratul interior, care permite dispozitivului să strălucească în întuneric, prezentând labirintul clasic al jocului.

La interior există un procesor MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G, fotolitografiat pe 6nm, montat în spatele unui ecran AMOLED de 6,43 inchi cu rata de refresh de 90Hz

La nivel software, OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition vine cu o interfață de utilizare a OxygenOS revizuită și completată cu personajul PAC-MAN. Mai mult, OnePlus a gamificat experiența software a dispozitivului inserând jocuri, provocări și o mulțime de elemente de conținut PAC-MAN exclusive (și ascunse) pe care utilizatorii trebuie să le deblocheze. Software-ul reimaginează senzația oferită de un joc arcade, însă fără a mai fi nevoie de folosirea a zeci de fise.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition va fi vândut într-o singură variantă cu 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, la prețul de 529 Euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Snapdragon 898 leak
Xiaomi ar putea fi prima companie care lansează un telefon cu Snapdragon 898

Qualcomm pregătește lansarea unui nou chipset de vârf destinat telefoanelor scumpe și performante. Primul telefon inteligent care va oferi noua...

Închide