Opera Mobile 10.1 beta pentru Android

| |

Opera a anunțat recent că versiunea Mobile 10.1, destinată sistemelor Android, este disponibilă pe site-ul companiei pentru a fi descărcată. Browser-ul, ce se află deocamdată la stadiul beta, încarcă paginile mult mai rapid datorită serviciului Opera Turbo. Serviciul Opera constă în arhivarea datelor provenite de la 80% din cele mai populare site-uri. Experiența de navigare va fi mult mai fluidă datorită îmbunătățirilor ce privesc derularea paginilor și selectarea informațiilor.

Opera Mobile 10.1 beta pentru AndroidMai multe funcții au fost adăugate acestei versiuni. Una dintre cele mai utile stochează datele utilizatorului pentru a completa automat câmpurile de înregistrare, cum ar fi în cazul scrierii unui comentariu la un articol dintr-un ziar online. O altă funcție interesantă se numește Opera Link Ability și permite sincronizarea datelor stocate în browser între diverse echipamente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!