stiri

OPPO lansează sistemul de operare ColorOS 12

OPPO Reno6 Pro 5G

Chinezii de la OPPO prezintă noul sistem de operare ColorOS 12 (versiunea globală), devenind unul dintre primii producători de echipamente care lansează Android 12. ColorOS 12 este disponibil pentru prima oară în Indonezia și Malaysia pentru telefonul OPPO Find X3 Pro.

OPPO va prezenta detaliile complete despre versiunea globală ColorOS 12 pe data de 11 octombrie, în cadrul unui eveniment online ce va avea loc de la ora 12:00. Astfel, utilizatorii vor afla cele mai noi detalii referitoare la design-ul personalizabil, noile caracteristici, performanțe, dar și calendarul de lansare al sistemului ColorOS 12.

Deoarece OPPO își dorește ca noile funcții și beneficii să devină accesibile cât mai multor utilizatori, compania vizează actualizarea la noul sistem de operare a peste 110 dispozitive atingând mai mult de 150 de milioane de utilizatori din lume. Mai mult, OPPO anunță pentru prima oară o modificare majoră în politica de actualizări conform căreia dispozitivele OPPO din seria Find X lansate începând cu 2019, vor beneficia de trei actualizări de Android, iar cele din seriile Reno/F/K precum și câteva modele din seria A, vor beneficia de două actualizări de Android.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy A6
Samsung scoate reclamele din aplicații

Samsung a zis că prețul de 2.000 de dolari pentru un telefon mobil nu e de ajuns și s-a gândit...

Închide