Orange Tahiti

| |

Cel mai important operator de telefonie mobilă din România lansează mâine, 3 februarie, o tabletă de 7 inci sub brand propriu. Modelul Orange Tahiti este disponibil la prețuri avantajoase împreună cu o serie de abonamente croite special pentru un trafic mare de date.

Tableta Orange Tahiti poate fi achiziționată la prețuri ce pornesc de la 49 de euro dacă utilizatorul optează pentru un abonament Colibri 35, cu perioadă contractuală de 2 ani. Abonamentul oferă internet nelimitat și viteze mari de download pentru primii 15GB descărcați.

Tableta beneficiază de un ecran cu diagonala de 7 inci și rulează sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb. Rezoluția ecranului de 1280×800 pixeli promite imagini de calitate ce diferențiază acest model de unul entry-level. Memoria internă de 8GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Tahiti se poate conecta la rețelele de date Wi-Fi sau direct la releul 3G prin HSPA+.

Tableta este motorizată de un procesor Qualcomm dual-core, tactat la 1.2 GHz cu o putere suficientă pentru rularea aplicațiilor din Android Market.

Tableta Orange Tahiti vine în întâmpinarea cererilor exprimate de clienţii noştri. Mai exact, ei îşi doresc o tabletă performantă la un preţ accesibil. Suntem convinşi că Orange Tahiti va avea succes pe piaţa din România şi se va regăsi în topul celor mai apreciate tablete din ţară.” a declarat Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România.

Update:Noua tabletă Tahiti este de fapt un model Huawei MediaPad de 7 inci comercializat de Orange sub marcă proprie. Specificațiile hardware și design-ul sunt absolut identice cu cele ale tabletei chinezești. Specificațiile complete ale tabletei MediaPad sunt disponibile pe pagina aceasta.

Orange Tahiti

În clipul de mai jos puteți vedea tableta Huawei MediaPad, model identic cu Orange Tahiti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!