stiri

P3 AllDro Dual SIM în variantă alb

Allview AllDro P3

Oferta brașovenilor de la Visualfan se diversifică cu o nouă variantă a cunoscutului P3 AllDro Dual SIM.

Telefonul este oferit acum și în variantă alb, hardware-ul intern rămânâmd neschimbat. Allview P3 AllDro beneficiază de un procesor ARM tactat la 670 MHz căruia i se alătură grafica Power VR SGX531.

Ecranul cu diagonala de 4.1 inci are o rezoluție de 480×800 rezultând o densitate a pixelilor mai mare decât în cazul mult mai celebrului Samsung Galaxy S II. P3 AllDro rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread și dispune de aplicații preinstalate precum AllNews, Selfcare Stunnel și AplyStore.

Telefonul poate fi achiziționat în magazinele din țara noastră la prețul recomandat de 999 lei.

Allview AllDro P3

Update: Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview declară despre noul terminal:
În alegerea unui telefon, pentru utilizatori primează deseori design-ul telefonului în faţa specificaţiilor tehnice. În versiunea albă, P3 AllDro este acelaşi smartphone performant dar cu un plus de eleganţă şi stil”.

Allview P3 AllDro Dual SIM rulează în condidiții optime cele mai noi şi interactive jocuri precum: Asphalt 5, Peş 2011, NeedforSpeed Shift.

To Top

Citește articolul precedent:
Painkiller – masacrul de monștri pe dispozitivul Android

După ce multe alte jocuri clasice au fost reproiectate pentru dispozitive Android, a venit rândul lui Painkiller: Purgatory HD, care este acum...

Închide