Pentru alergătorii lipsiți de motivație – Zombies, RUN!

| |

Vara este în toi şi nu e un secret că fiecare dintre noi vrem să fim în formă şi să arătăm cât mai bine. Ştim cu toţii cât de greu este să te urneşti pentru a face mişcare şi odată ce ai fost pentru prima oară la alergat, să menţii ritmul şi să fi perseverent. În Google Play avem o aplicație tocmai bună pentru cei cărora le lipsește ambiția de a da cât mai multe ture într-o repriză de alergat. Se numește Zombies, Run! și pune utilizatorul într-o realitate virtuală combinând antrenamentul cu un joc video.

Zombies, Run!

Cu telefonul Android în buzunar și cu căștile în urechi, alergătorul devine Runner 5 şi este singura speranţă a omenirii în confruntarea cu epidemia de zombies. Pe măsură ce își urmează traseul, el adună resurse vitale și treebuie să-și să-și clădească un adăpost capabil să găzduiască și alți supraviețuitori. Pe parcursul antrenamentelor, alergătorul va aduna automat medicamente, baterii și muniție, iar la finalul cursei, va trebui să decidă cum le va folosi pentru a salva omenirea. După 30 de misiuni și 40 de reprize de alergat, Runner 5 va deveni eroul poveștii, deslușind toate secretele apocalipsei cu zombie.

În afara laturii distractive ale aplicației, Zombies, Run! poate oferi rapoarte de monitorizare a activității utilizatorului prin ZombieLink.

Toate acestea vin cu un preț destul de piperat. Zombies, Run! poate fi cumpărat din Google Play la prețul de 26,96 RON, dar review-urile pozitive scrise de publicațiile străine, notele mari oferite de utilizatori și colaborarea dezvoltatorilor cu romancierul Naomi Alderman pentru poveste garantează că aplicația își merită bănuții cheltuiți.

[Zombies, Run! în Google Play]

Pentru alergătorii lipsiți de motivație - Zombies, RUN!, 8.2 out of 10 based on 5 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Pentru alergătorii lipsiți de motivație – Zombies, RUN!”

  1. Si eu sunt in forma, intr-o forma rotunda, cred ca ar fi bine sa gasesc niste zombi de astia sa ma alerge putin ca prea sunt lenes!

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!