aplicatii

Pentru alergătorii lipsiți de motivație – Zombies, RUN!

Zombies, Run!

Vara este în toi şi nu e un secret că fiecare dintre noi vrem să fim în formă şi să arătăm cât mai bine. Ştim cu toţii cât de greu este să te urneşti pentru a face mişcare şi odată ce ai fost pentru prima oară la alergat, să menţii ritmul şi să fi perseverent. În Google Play avem o aplicație tocmai bună pentru cei cărora le lipsește ambiția de a da cât mai multe ture într-o repriză de alergat. Se numește Zombies, Run! și pune utilizatorul într-o realitate virtuală combinând antrenamentul cu un joc video.

Zombies, Run!

Cu telefonul Android în buzunar și cu căștile în urechi, alergătorul devine Runner 5 şi este singura speranţă a omenirii în confruntarea cu epidemia de zombies. Pe măsură ce își urmează traseul, el adună resurse vitale și treebuie să-și să-și clădească un adăpost capabil să găzduiască și alți supraviețuitori. Pe parcursul antrenamentelor, alergătorul va aduna automat medicamente, baterii și muniție, iar la finalul cursei, va trebui să decidă cum le va folosi pentru a salva omenirea. După 30 de misiuni și 40 de reprize de alergat, Runner 5 va deveni eroul poveștii, deslușind toate secretele apocalipsei cu zombie.

În afara laturii distractive ale aplicației, Zombies, Run! poate oferi rapoarte de monitorizare a activității utilizatorului prin ZombieLink.

Toate acestea vin cu un preț destul de piperat. Zombies, Run! poate fi cumpărat din Google Play la prețul de 26,96 RON, dar review-urile pozitive scrise de publicațiile străine, notele mari oferite de utilizatori și colaborarea dezvoltatorilor cu romancierul Naomi Alderman pentru poveste garantează că aplicația își merită bănuții cheltuiți.

[Zombies, Run! în Google Play]

To Top

Citește articolul precedent:
Nvidia Tegra 3
NVIDIA ne va servi cu Miracast Wireless Display

NVIDIA a declarat că va îmbrățișa tehnologia Miracast Wireless Display și că lucrează intens cu producătorii de echipamente pentru integrarea...

Închide