stiri

Philips GoGear Connect cu Android Gingerbread

Sistemul de operare Android nu este util numai pentru telefoane mobile și tabletele cu 3G ci și pentru alte dispozitive care doresc să devină mai atractive pentru public. Philips a prezentat player-ul GoGear Connect ce rulează ultima versiune Android 2.3 Gingerbread. În locul rotiței clasice a fost montat un ecran LCD capacitiv care ar trebui să le ofere olandezilor un avantaj în competiția cu marile companii asiatice.

Utilizatorii acestor playere pot accesa Android Market pentru a instala orice aplicație își doresc, posibilitățile de utilizare fiind foarte diverse. Philips GoGear Connect este disponibil în două versiuni cu 8GB și 16GB memorie internă, urmând ca varianta cu 32GB să fie disponibilă ceva mai târziu. Dispozitivul beneficiază de WiFi pentru conexiunea la internet, ecran LCD capacitiv de 3.2 inci și posibilitatea de a rula filme la rezoluție 720p.
Prețul de retail sugerat de compania olandeză este de 179 de dolari pentru versiunea cu 8GB memorie flash.

To Top

Citește articolul precedent:
Apple si Samsung au o relatie complicata

Conflictul dintre Apple și Samsung se complică când începem să analizăm relația comercială dintre cele două corporații. Așa după cum...

Închide