stiri

Philips vine în România cu a două generație de televizoare cu Android

Televizoare Philips cu Android

Philips aduce în România a două generație de televizoare cu Android. Primele modele care vor fi comercializate pe piața din România sunt seriile 5500 și 7000, acestea fiind disponibile în magazine începând cu săptămâna aceasta.

Utilizatorii pot descărca jocuri de pe platforma Google Play store, ori pot experimenta unele dintre numeroasele titluri de la cei mai mari producători de jocuri din lume, fără a utiliza o consolă special creată. Totodată, noile televizoare Android 5.0 oferă o navigare ușoară și rapidă prin meniurile și galeriile aplicațiilor.

De asemenea, noile televizoarele inteligente Philips joacă rolul unui centru de comandă al casei datorită conectivității foarte ușoare la alte dispozitive inteligente din locuință. Sistemele de securitate și cele de control ale aplicațiilor domestice (precum aerul condiționat sau sistemul de monitorizare a copiilor) pot fi de asemenea conectate și controlate prin intermediul noilor televizoare Philips. Întreaga experiență de conectare este completată de posibilitatea de a atașa, prin portul USB, diferite dispozitive externe precum gamepad-uri sau tastaturi cu ajutorul cărora poți controla confortabil conținutul de pe televizor.

Modelele din seria 5500 integrează un procesor Dual Core, în timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor Quad Core. Ambele serii 5500 și 7000 dispun de tehnologia Micro Dimming ce are rolul de a îmbunătăți contastul televizorului, analizând imaginea cu procesor dedicat, identificând secțiuni diferite și reglând-o corespunzător.

Televizoare Philips cu Android

Televizoare Philips cu Android

Televizoarele Philips Android 5.0 dispun de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB, pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB.

To Top

Citește articolul precedent:
Intel 3D XPoint
Intel și Micron au anunțat 3D XPoint, o memorie revoluționară

Multe companii anunță tehnologii revoluționare, însă puține corporații înfăptuiesc adevărate revoluții. Intel Corporation și Micron Technology vor schimba radical orice...

Închide