stiri

Planurile HTC pentru 2012

HTC Evo 3D

HTC are planuri mari pentru anul viitor, presiunile care vin din partea Apple determinând schimbări de atitudine în compania taiwaneză. Din câte se pare, HTC nu va mai fabrica telefoane ieftine și se va axa pe construcția de tablete performante. Viitoarele echipamente HTC se vor baza pe procesoare quad-core, pe sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich dar și pe Windows 8, care este așteptat pe piață primăvara viitoare. HTC crede doar în producția de dispozitive de înaltă calitate, clienții dorind să plătească mai mult pentru produse premium.

HTC nu a fost foarte activ pe piața tabletelor” spune Peter Chou de la HTC. Comparativ cu Samsung, ce oferă zeci de modele, HTC oferă doar tabletele Flyer și Jetstream.

Piața tabletelor este în continuare atractivă însă prezența unui produs comun nu poate aduce profitul sperat. Taiwanezii spera la o tabletă ce se va deosebi de restul plutonului.

Primele produse noi de la HTC vor fi văzute la CES 2012, clienții așteptându-se la tablete cu Nvidia Tegra 3 dar și la telefoane de ultimă generație. Compania HTC are o poziție bună pe piața chineză însă se vede dominată pe alte continente.

HTC Sensation XE

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Barnes & Noble Nook tablet
Barnes & Noble a anunțat o nouă tabletă Nook

Barnes & Noble a organizat o conferință de presă în care a prezentat o nouă tabletă cu preț abordabil. Nook...

Închide