Plătește parcarea cu SMS Parking Romania

| |

Orașele mari nu dispun de suficiente locuri de parcare în zonele centrale iar puținele parcări existente sunt cu plată. Șoferii care vor să plătească rapid parcarea fără să mai aștepte plata la casă pot opta pentru aplicația SMS Parking Romania.

Aplicația, ce poate fi instalată pe majoritatea versiunilor Android, funcționează în toate rețele GSM din România. Orașele care au optat pentru plata prin SMS sunt: Arad, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Oradea, Satu-Mare, Târgu Mureș și Timișoara.

Pentru a plăti parcarea va trebui să selectați orașul unde vă aflați, perioada dorită (Ex.1 oră) și să trimiteți SMS-ul de confirmare. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația te avertizează. Atunci când perioada platită expiră, ești notificat și dacă e necesar poți trimite un nou SMS.
Aplicația este gratuită și poate fi instalată din Google Play.

Plătește parcarea cu SMS Parking Romania, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!