stiri

Plateste parcarea cu telefonul Android

Telefoanele dotate cu sistemul de operare Android devin un “must have” date fiind posibilitățile extraordinare pe care le oferă. Piconet, o firmă mai puțin cunoscută din vestul țării, a lansat aplicația Android SMS Parking Romania care popune plata parcării cu telefonul mobil prin trimiterea unui simplu SMS.
Plățile de mică valoare prin SMS au fost frânate de lăcomia operatorilor de telefonie mobilă care practică comisioane prea mari pentru fiecare plată. Serviciul este disponibil în rețelele Orange și Vodafone în Timișoara, Oradea și Târgu-Mureș.

Aplicația este prima de acest fel în România. Șoferii au posibilitatea de a-și salva în memoria telefonului numărul de înmatriculare și orasul în care parchează cel mai des. Ei vor fi informați asupra prețului parcării în funcție de numărul de minute dorit și vor primi o notificare înainte ca timpul pentru parcare să expire.
Utilizatorii aplicației Android SMS Parking Romania își pot exprima dorința ca sistemul să fie extins și în orașul lor apăsând un buton în meniul aplicației.
Aplicația SMS Parking Romania este disponibilă în limbile română, maghiară și engleză.

SMS Parking Romania
SMS Parking Romania

Aplicația SMS Parking Romania prezentă pe Android Market poate fi descărcată prin scanarea codului QR de mai jos.
SMS Parking Romania

Plateste parcarea cu telefonul Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Nook preview
Ebook readerul Nook vine cu Android Eclair

Barnes & Noble prezintă un nou ebook reader cu diagonala de 6 inci, bazat pe sistemul de operare Android 2.1...

Închide