stiri

POCO lansează noul telefon POCO F4 GT

POCO F4 GT

POCO a anunțat lansarea la nivel global a noului telefon POCO F4 GT, alături de POCO Buds Pro Genshin Impact Edition și POCO Watch – primele produse AIoT din portofoliul companiei.

POCO F4 GT oferă performanțe de vârf cu ajutorul procesorului Snapdragon 8 Gen 1 pe 4nm , asistat de LiquidCool Technology 3.0, un display AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, triggere magnetice și tehnologie de încărcare HyperCharge la 120W. POCO Buds Pro Genshin Impact Edition oferă experiențe de ascultare la cel mai înalt nivel pentru utilizatorii de telefoane, cu un design nou, anulare a zgomotului auto-adaptivă AI și o rezistență a bateriei de 28 de ore. Noul POCO Watch vine cu peste 100 de moduri fitness integrate, monitorizează bătăile inimii pe parcursul întregii zile, iar bateria sa are o autonomie de până la 14 zile.

F4 GT: Noul flagship al celor de la POCO

Dotat cu platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 1, construit pe 4nm, și un CPU octa-core ce asigură viteze de 3.0 GHz, POCO F4 GT se anunță a fi un dispozitiv ideal pentru tinerii pasionați de tehnologie, în special pentru gamerii înfocați. Noul chipset crește performanțele procesorului cu 20% și performanțele GPU cu până la 50%. POCO F4 GT este dotat și cu memorie RAM LPDDR5 cu viteze de până la 6400Mbps, ce asigură timpi reduși de încărcare a jocurilor, dar vine și cu un upgrade la nivel de memorie ROM, aceasta fiind de tip UFS 3.1.

La atingerea unui buton, utilizatorii pot activa ecranul plat AMOLED de 6,67 inchi folosit în premieră de POCO, cu un panou 10-bit TrueColor, care combină rata de răspuns de 480Hz cu o rată de refresh de până la 120Hz. Culorile prind viață, fie că este vorba de utilizare în timpul jocurilor sau pentru vizionarea de conținut. De asemenea, POCO F4 GT menține acuratețea culorilor în setări low-light și folosește frecvențe înalte PWM de estompare pentru a proteja ochii utilizatorii în timpul sesiunilor prelungite de ecran activ. Display-ul POCO F4 GT a trecut cu brio 15 teste de performanță ale Display Mate și are un rating A+.

Disponibilitatea produselor

POCO F4 GT are trei variante de culoare: Stealth Black, Knight Silver și Cyber Yellow. Va fi disponibil la nivel global în două variante de stocare: 8GB+128GB și 12GB+256GB.

POCO F4 GT va fi disponibil în România, în varianta Stealth Black, stocare 12GB+256GB, începând cu data de 20 mai 2022, la prețul recomandat de vânzare de 3.399 lei. Utilizatorii care îl vor achiziționa în perioada 20-22 mai 2022, vor beneficia de un preț promoțional de 2.999 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung anunță disponibilitatea noii serii Galaxy A

Samsung anunță disponibilitatea în România a noii serii de telefoane Galaxy A, formată din Galaxy A53 5G și Galaxy A33...

Închide