stiri

Samsung anunță disponibilitatea noii serii Galaxy A

Samsung anunță disponibilitatea în România a noii serii de telefoane Galaxy A, formată din Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G.

Telefoanele din seria Galaxy A oferă un pachet complet cu cele mai recente caracteristici Galaxy la un preț avantajos. Telefoanele sunt echipate cu un nou procesor, camere foto cu tehnologie AI, display luminos, baterie de lungă durată, toate încapsulate în design-ul elegant.

Galaxy A53 5G deține un sistem de patru camere video, cu o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, precum și o cameră frontală de 32MP. În plus, Night Mode a fost îmbunătățit, astfel încât fotografiile, cât și videoclipurile în lumină slabă, pe timp de noapte, vor ieși acum mult mai clare și mai luminoase.

Ambele telefoane sunt echipate cu display AMOLED de 6.5 inchi pe Galaxy A53 5G, respectiv 6,4 inchi pe Galaxy A33 5G, iar rata de refresh este de 120Hz pe Galaxy A53 5G, respectiv 90Hz pe Galaxy A33 5G, oferind astfel o experiență de vizionare a conținutului excelentă, chiar și în condiții de luminozitate extremă.

Design-ul celor două telefoane este unul elegant, durabil și practic, camerele fiind îmbinate perfect în carcasa telefonului; sunt dotate cu Corning Gorilla Glass 5 și certificate IP67 pentru rezistență la apă și praf.

În perioada 18-25 aprilie, ca parte din campania de Paște, la orice telefon Galaxy A53 5G cumpărat, consumatorii vor primi o pereche de Galaxy Buds Live cadou. Galaxy A33 5G va putea fi de la magazinele partenere începând cu 22 aprilie.

To Top

Citește articolul precedent:
vivo V23 5G
Vivo lansează în România telefonul V23 5G, cu sefie camera de 50MP

Vivo lansează în România telefonul vivo V23 5G, echipat cu cameră frontală de 50MP. Noul model din seria vivo V...

Închide