Polonezii de la Krüger & Matz distribuie în România un ceas inteligent

| |

Krüger & Matz, o firmă poloneză importatoare de OEM-uri chinezești, va distribui în România un ceas inteligent. Modelul adus în țara noastră este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 și cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicației SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcții ale smartphone-ului.

Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy. Ceasul inteligent Krüger&Matz este echipat cu un touchscreen (ecran de 1,6 inci), cu o rezoluție de 240×240 pixeli. Noul SmartWatch Krüger&Matz poate funcționa și ca o extensie a telefonului mobil datorită faptului că are microfonul și speaker-ul încorporate. Mai mult, importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, clientul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual.

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

Krüger & Matz

Krüger & Matz

Polonezii de la Krüger & Matz distribuie în România un ceas inteligent, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!