accesorii mobile

ZenWatch 2 are o surpriză pentru fanii Apple

ASUS ZenWatch 2

ASUS le face o surpriză fanilor Apple oferindu-le posibilitatea de a împerechea ceasurile ZenWatch 2 cu dispozitivele ce rulează sistemul de operare iOS. ZenWatch 2 este un ceas motorizat de Android Wear și produs în parteneriat cu Google.

Construit cu atenție la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate, ZenWatch 2 este un ceas ce servește ca un asistent inteligent pentru telefoanele cu Android și iOS.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

Mai multe posibilități de personalizare

Ceasul ASUS ZenWatch 2 poate fi personalizat forte mult de utilizatorii. Acesta este disponibil în două dimensiuni și trei culori, cu 18 curele diferite prin combinațiile de materiale și culori. ZenWatch 2 include, de asemenea, peste 50 de șabloane grafice alături de aplicația FaceDesigner ce le permite utilizatorilor să-și creeze propriul șablon.

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

Încărcător magnetic

ASUS ZenWatch 2 oferă în plus o coroană metalică, îmbunătățind experiența utilizatorului prin noi metode a a interacționa cu dispozitivul. Ceasul vine cu un încărcător magnetic, ce se conectează fără efort și poate încărca dispozitivul la 50% din capacitate în numai 36 de minute.

Asus Zenwatch 2 hands-on

ASUS ZenWatch 2

ASUS ZenWatch 2

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung SleepSense
Samsung lansează SleepSense, un dispozitiv de monitorizare a somnului

Samsung a lansat SleepSense, un nou dispozitiv, care ajută la îmbunătățirea calității somnului. Samsung SleepSense a fost prezentat la IFA...

Închide