accesorii mobile

Samsung lansează SleepSense, un dispozitiv de monitorizare a somnului

Samsung SleepSense

Samsung a lansat SleepSense, un nou dispozitiv, care ajută la îmbunătățirea calității somnului. Samsung SleepSense a fost prezentat la IFA Berlin 2015.

Noul Samsung SleepSense te ajută să monitorizezi și să îți înțelegi obiceiurile de somn, să înveți să îți îmbunătățești procesul de odihnă, fără să fii nevoit să apelezi la ajutor extern. Acest dispozitiv de monitorizare folosește tehnologie patentată pentru a analiza cantitatea și calitatea somnului, generând rapoarte personalizate despre somn și oferind recomandări despre cum îți poți îmbunătăți somnul, toate acestea prin intermediul unei aplicații pe smartphone.

Samsung SleepSense este ușor de folosit: trebuie doar să așezi senzorul sub saltea, să descarci aplicația SleepSense și să conectezi senzorul la aplicație. SleepSense își va face treaba în timp ce tu dormi.

Cum funcționează?

SleepSense, care urmează să fie disponibil pentru consumatori, este un senzor precis de monitorizare, cu o acuratețe de până la 97% (conform companiei). Senzorul contactless înregistrează și analizează în timp real pulsul, ritmul respirator și mișcările din timpul somnului, astfel încât să primești în fiecare dimineață informații despre somnul tău. Analiza procesului de somn și scorul sunt redate în funcție de rezultatele medii pentru fiecare vârstă.

Scorul este calculat în funcție de șapte indicatori: timpul pe care l-ai petrecut dormind, eficiența somnului, timpul necesar pentru a adormi, de câte ori te-ai trezit, timpul petrecut în somn REM și timpul petrecut în somn profund.

Samsung SleepSense HD12J7000EW

Samsung SleepSense HD12J7000EW

Somnul este important pentru sănătate, iar mulți dintre noi suntem ocupați și stresați și nu reușim să dormim cele șapte până la nouă ore recomandate în fiecare noapte, riscând astfel să ne punem în pericol sănătatea. Lipsa de somn e asociată unor probleme importante, precum performanță scăzută, greșeli mai frecvente și risc de accidente ridicat.

Yoon C. Lee ne explică mai multe despre SleepSense

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung Galaxy S6 edge+, disponibil în magazinele din România

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celui mai nou smartphone, Galaxy S6 edge+. Începând cu 4 septembrie,...

Închide