stiri

Samsung Galaxy S6 edge+, disponibil în magazinele din România

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a celui mai nou smartphone, Galaxy S6 edge+. Începând cu 4 septembrie, smartphone-ul poate fi achiziționat de la parteneri și operatori din întreaga țară.

Galaxy S6 edge+ îmbină designul elegant cu cele mai avansate specificații tehnice din industrie: cea mai bună tehnologie de display bazată pe designul curbat unic creat de Samsung și cea mai avansată cameră foto pentru fotografii și înregistrări video la calitate superioară. Având o diagonală a ecranului de 5,7 inci, Galaxy S6 edge+ le oferă utilizatorilor experiențe multimedia captivante și o experiență de utilizare superioară. Funcțiile Apps Edge și People Edge au fost integrate pe marginile curbate ale smartphone-ului, pentru ca utilizatorii să își acceseze rapid și ușor contactele sau aplicațiile preferate, devenind astfel mai performanți.

La creșterea performanței ajută și memoria RAM de 4GB și procesorul Exynos octacore, care oferă un plus de productivitate prin posibilitatea de multitasking. În plus, Galaxy S6 edge+ are o baterie de 3,000 mAh care se încarcă în 90 de minute prin cablu și în 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de încărcare wireless Samsung.

Samsung Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în versiunile de 32GB și 64GB capacitate de stocare, în culorile Black Sapphire și Gold Platinum.

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+

To Top

Citește articolul precedent:
Archos Diamond Plus
Archos a anunțat modelul Diamond Plus cu diagonala de 5.5 inci

Cu puțin timp înaintea expoziției IFA, Archos a anunțat modelul Diamond Plus cu diagonala de 5.5 inci, un dispozitiv ce...

Închide