Samsung lansează Galaxy S6 edge+

| |

Samsung anunță lansarea internațională a noului smartphone Samsung Galaxy S6 edge+. Acesta are un ecran de 5,7 inci și păstrează designul actualului Galaxy S6 edge, fiind creat din sticlă și metal.

Ecranul AMOLED cu diagonala de 5.7 inci și rezoluția de 1440 x 2560 pixeli este protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4. Cu o densitate de aproximativ 518 ppi, Galaxy S6 edge+ afișează imagini de o claritate la care ceilalți concurenți doar visează. În spatele ecranului stă un chipset Exynos 7420 cu opt nuclee de procesare împărțite în patru Cortex-A53 la 1.5 GHz și patru nuclee Cortex-A57 la frecvența de 2.1 GHz.

Cipul mai încorporează arhitectura grafică Mali-T760MP8. Deși rulează Android Lollipop pe nuclee Cortex, Samsung a ales să monteze 4GB de memorie RAM, coreenii gândidu-se părobabil că telefonul va fi folosit și ca o consolă portabilă de jocuri.

Samsung Galaxy S6 edge+ – prezentare oficială

Utilizatorii Galaxy S6 edge+ vor beneficia și de o cameră foto avansată de 16MP, ce include funcțiile Quick launch (printr-o apăsare dublă a butonului principal, camera foto se lansează în 0,6 secunde), Auto Realtime High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și filtre noi.

Samsung a integrat un cititor de amprente care permite plata electronică fiind certificat PayPal, Visa și MasterCard.

În plus, funcțiile de securitate au fost îmbunătățite pe Samsung Galaxy S6 edge+ cu KNOX Active Protection (integrat în dispozitiv) și My KNOX (aplicație cu setare simplă și rapidă) pentru protejarea informațiilor personale sau de business. Telefonul rulează sistemul de operare Android 5.1.1.

Galaxy S6 edge+ va fi disponibil în România începând cu 4 septembrie în rețeaua partenerilor oficiali Samsung. Dispozitivul va fi disponibil în versiunile de 32 GB sau 64 GB capacitate de stocare.

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!