Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge+ primesc baterii de 3000 mAh

| |

Noile phableturi Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge+ vor primi baterii de 3000 mAh. Informația a fost distribuită de Evan Blass ( @evleaks) și a declanșat un val de dezamăgire în rândul fanilor. Capacitatea bateriei este o chestiune importantă pentru dispozitivele mobile odată ce aceasta nu poate fi înlocuită iar fiabilitatea ei și durata în timp ține strict de ciclurile de încărcare/descărcare. Pe de altă parte, Samsung urmărește comportamentul utilizatorilor care aleg telefoane și tablete subțiri, cu design rafinat și care pun pe plan secund chestiunea autonomiei.

Bateriile de 3000 mAh sunt mai mici decât cele montate pe generațiile precedente iar acest lucru este văzut ca o involuție în familia de produse Samsung Galaxy. Noile phableturi Samsung vor fi echipate cu chipsetul Exynos 7420, ce este mai eficient. Optimizările sistemului de operare Android și ale interfeței grafice TouchWiz contribuie și ele la creșterea autonomiei. Trebuie menționat, de asemenea, că Note 5 și Galaxy S6 edge+ vor avea ecrane AMOLED, foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Samsung va lansa în mod oficial cele două phableturi chiar în această seară (13.08.2015) la ora 18 (ora României) în cadrul unui eveniment Unpacked organizat în Lincoln Center din New York .

Samsung Galaxy Note 5 și Galaxy S6 edge+ primesc baterii de 3000 mAh, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!