stiri

Portabil HP cu Android și Tegra 4

HP SlateBook x2

Noul chipset NVIDIA Tegra 4 va fi disponibil pe notebook-urile HP. SlateBook x2 este un calculator portabil, cu ecran detașabil, ce rulează sistemul de operare Android. HP nu este o firmă recunoscută pentru echipamentele cu Android, în ciuda faptului că această piață ar putea fi exploatată foarte eficient, date fiind resursele pe care le are compania.

Noul chipset NVIDIA Tegra 4 va intra pe piață în cursul acestei veri, SlateBook x2 ajungând în magazine în luna august. HP SlateBook x2 rulează sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2 și oferă acces la servicii ca Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive și Google+ Hangouts.

Ecranul detașabil dispune de o diagonală de 10.1 inci, acest lucru indicând faptul că HP dorește ca notebook-ul să aibă o dublă întrebuințare. SlateBook x2 va integra până la 64GB de memorie flash și o soluție audio DTS Sound+. Utilizatorii vor putea să instaleze aplicațiile disponibile în Google Play.

NVIDIA Tegra 4 va fi chipsetul ce va domina a doua parte a acestui an și întreg anul viitor. Dispozitivele cu Android ce vor fi fabricate de producătorii cu tradiție precum Samsung, LG, ASUS sau Motorola vor avea la bază puternicul SoC de la NVIDIA.

Site-ul HP afișiează un preț estimativ de 479.99 dolari pentru SlateBook x2. Prețul este valabil pentru Statele Unite ale Americii.

HP SlateBook x2

HP SlateBook x2

To Top

Citește articolul precedent:
Primele imagini cu Android 4.3

Primele imagini cu noul Android 4.3 a fost observate pe un terminal Nexus 4. Fotografiile au fost făcute săptămâna aceasta...

Închide