stiri

Pre-comenzi pentru tabletele Sharp Galapagos cu Android

Sharp a lansat tabletele GALAPAGOS

Începând de ieri japonezii pot face pre-comenzi pentru tabletele și serviciile Galapagos anunțate de Sharp. Acestea vor fi lansate oficial pe 10 decembrie 2010, fiind vorba de două modele: unul de 5,5 inci la 359 Euro și altul de 10,8 inci la 495 Euro. Ambele tablete rulează o versiune modificată de Android OS, au conexiune Wifi B/G, un browser Web și port MicroSD. Suportul pentru serviciile SNS (precum Mixi, Twitter) este de la sine înțeles. Nu ar fi nimic extraordinar până aici, dacă dispozitivele dezvăluite ar fi fost lipsite de servicii. Ele vin cu o colecție impresionantă de jocuri și pot accesa o bibliotecă de aproximativ 20.000 de e-books.

Seria de 5.5 inci se numește EB-W51GJ, cântărește 220 de grame, măsoară 92x167x12.9mm și are o rezoluție de 1024×600 pixeli. Vor fi disponibile variante în roșu și argintiu. Tableta EB-WX1GJ-B este de aproape două ori mai mare, cântărește 765g, iar ecranul de 10.8 inci redă 1366×800 pixeli. Sharp a insistat pe trei avantaje-cheie ale produselor prezentate:

  • “Automatic Scheduled Delivery Service” pentru publicațiile periodice (ziare și reviste). Conținutul nou va fi livrat la cererea cititorilor.
  • Capabilitățile grafice și interfața care se vrea ușor de utilizat în spiritul cultului japonez pentru lectura cărților.
  • “Evoluția” terminalelor prin dezvoltarea conținutului bogat și a volumului de servicii.

Tabletele Sharp Galapagos au autonomii de 7 ore (EB-W51GJ) și 10.5 ore (EB-WX1GJ-B).

To Top

Citește articolul precedent:
Grafic istoric privind ritmul de adoptie a noilor versiuni de android
Dinamica Android: cei mai mulți utilizatori au deja noile versiuni

Android este un sistem de operare foarte dinamic care trece rapid de la o versiune la alta. Deși mulți dintre...

Închide