stiri

Produsele Allview sunt certificate Google Mobile Services

Allview X4 Soul Style

Compania brașoveană Visual Fan, deținătoarea mărcii Allview comercializează produse certificate Android GMS. Allview face parte din grupul restrâns al brandurilor internaționale certificate Google Mobile Services, asigurând astfel clienților săi produse compatibile cu serviciile Google și cu o varietate de aplicații disponibile în Magazin Google Play.

”Certificarea Android GMS reprezintă o confirmare a faptului că dispozitivul este compatibil cu sistemul Android și folosește aplicații Google licențiate, oferind practic un plus de siguranță utilizatorului final și o experiență plăcută de utilizare. Ne bucurăm să le putem oferi clienților Allview garanția că produsele noastre au fost testate și îndeplinesc toate criteriile impuse de Google”, a afirmat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Dezvoltatorii platformei Android au publicat de curând lista producătorilor certificați și au anunțat că utilizatorii pot verifica în setarile din Magazin Google Play starea de certificare a dispozitivului folosit. Măsurile urmăresc înlăturarea de pe piață a dispozitivelor nelicențiate.

Allview X4 Soul Style

Allview X4 Soul Style

To Top

Citește articolul precedent:
Google Digital News Initiative Innovation Fund
Google lansează noi programe de sprijinire a start-up-urilor din România

Google anunță disponibilitatea a două programe pentru start-up-urile din România și restul țărilor din Europa Centrală și de Est: Launchpad...

Închide