stiri

Proiector LED pentru telefonul mobil

Proiectoarele mari și zgomotoase au fost evitate de public din cauza problemelor suplimentare pe care le ridicau. Arderea frecventă a lămpii, schimbarea filtrelor, ventilatoarele zgomotoase și probleme de afișare erau probleme des întâlnite la generațiile vechi de proiectoare. Noul ASUS LED P1 elimină aceste inconveniente, performanțele oferite de sursa de iluminare LED fiind impresionante.

Proiectorul portabil ASUS LED P1 oferă o luminozite de 200 ANSI lumeni şi proiectează imagini HD 1280×800 pixeli, astfel încât imaginea de pe ecran se potrivește exact cu materialul original vizualizat pe notebook sau PC. Materialele video rulate pe telefon sau tabletă pot fi trimise cu ușurință către un proiector, rezoluția acestuia fiind special gândită pentru tablete și telefoane.

Sursa de lumină Eco-LED nu conține mercur și are o durată de viață de până la 30.000 de ore. Din această perspectivă, P1 ar putea funcționa 20 de ani, folosit în medie câte 4 ore pe zi.

P1 este ultra-subțire și compact, cântărind doar 415 de grame. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm).
ASUS LED P1 este disponibil în România la prețul de aproximativ de 1999 lei (inclusiv TVA).

Specificații tehnice ASUS LED P1

To Top

Citește articolul precedent:
ST25i
Prima fotografie cu Sony Ericsson ST25i Kumquat

Sony atacă puternic piața telefoanelor inteligente, managerii companiei înțelegând într-un final că aceste dispozitive pot aduce un profit uriaș prin...

Închide