stiri

Project Ara mai are o șansă!

Project Ara MAKEwithMOTO

Project Ara a fost privit cu simpatie de utilizatorii pasionați de tehnologie. Configurarea unui telefon, cu piese alese de utilizator, întocmai ca asamblarea unui desktop PC reprezenta șansa de a construi telefoane performante, pe gustul fiecăruia, la prețuri mult mai accesibile. Din păcate, această nișă este destul puțin numeroasă iar producătorii de cipuri nu s-au înghesuit să contruiască modele încapsulate ce respectă standardele de conexiune în cauză.

Project Ara MAKEwithMOTO

Project Ara MAKEwithMOTO

Conceptul modular cu module încapsulate, asemeni unor cărămizi, a fost susținut de Google, o companie cu resurse financiare generoase, însă vânzarea Motorola Mobility cu 2.9 miliarde de dolari către Lenovo a trimis proiectul într-un con de umbră.

Recent, pe Facebook a apărut informația că Project Ara ar fi fost atribuit diviziei de cercetare a Motorola, cu sediul în Beijing, și că ar exista planuri pentur viitoare telefoane. Până vom obține informații trimise prin canale oficiale probabil rămâne doar să sperăm că acest proiect are un viitor.

據消息人士透露,Project Ara 已重新回到 Moto 手中,研發基地設於北京。According to our sources, Project Ara has returned back to Moto, R & D base in Beijing.

Posted by Hellomotohk on Wednesday, August 19, 2015

To Top

Citește articolul precedent:
Telefoanele Android One
Google duce proiectul Android One în Africa

Google a anunțat că programul Android One și-a făcut debutul pe continentul African. Telefoanele inteligente cu preț accesibil sunt deja...

Închide