stiri

Project Ara MAKEwithMOTO

Project Ara MAKEwithMOTO

Un telefon modular, ce poate fi asamblat asemeni unui joc Lego, este visul oricărui utilizator pasionat. Motorola a lucrat intens la un proiect denumit „Project Ara” ce va schimba radical modul în care este perceput un telefon.

Dacă ultimele tendințe sunt de a încorpora absolutul totul în corpul telefonului, inclusiv bateria, telefonul conceput de Motorola poate fi construit pe module. Utilizatorul își va alege camera foto, modulele de comunicații, procesorul, etc. și va construi un terminal adaptat propriilor necesități.

Project Ara MAKEwithMOTO

Project Ara MAKEwithMOTO

Echipa MAKEwithMOTO a avut multe chestiuni de optimizat începând cu standardele de comunicații și terminând cu dimensiunile modulelor. Construcția telefonului pornește de la un endoschelet pe care se adugă componentele. Fiecare componentă se vinde separat. Motorola speră să atragă cât mai mulți producători în acest proiect care să ofere componentele electronice necesare.

Project Ara MAKEwithMOTO

Project Ara MAKEwithMOTO

To Top

Citește articolul precedent:
E-Boda Impresspeed E350
O altă tabletă foarte ieftină de la E-Boda

E-Boda selectează pentru utilizatorii români cele mai ieftine tablete chinezești. Noua tabletă Impresspeed E350 de 7 inci, anunțată astăzi de...

Închide