jocuri

Rayman Fiesta Run disponibil pentru Android

Rayman Fiesta Run

Ubisoft Entertainment ne face o surpriză frumoasă oferind posesorilor de dispozitive Android jocul Rayman Fiesta Run. Titlu este cunoscut gamerilor cu experiență în jocurile pe calculator, Rayman fiind apreciat datorită simplității gameplay-ului.

Rayman Fiesta Run pentru Android

Rayman Fiesta Run pentru Android oferă peste 75 de niveluri pline de peisaje pline de culori. Lumile create în joc sunt pline de obiecte ce așteaptă să fie colectate. Rayman se poate alege cu noi puteri care îi vor conferi toate abilitățile necesare pentur a duce la bun sfârșit misiunea încredințată.

Jocul este disponibil în limbile: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, portugheză, japoneză, coreeană și rusă. Dat fiind că la studioul Ubisoft din București lucrează peste 900 de oameni m-aș fi așteptat ca jocul să aibă și o versiune în română însă nu se întâmplă acest lucru.

Rayman Fiesta Run demo

Rayman Fiesta Run este disponibil în Google Play la prețul de 11.93 lei. Jocul are 103MB și poate rula pe sistemele Android 2.3.3 sau pe versiunile mai noi.

Rayman Fiesta Run

Rayman Fiesta Run

To Top

Citește articolul precedent:
Android KitKat printing
Schimbările aduse de Google pentru a securiza Android Kit Kat

Specialiștii Bitdefender au analizat schimbările aduse de Google în noul sistem de operare KitKat. Android 4.4 a adus foarte multe...

Închide