stiri

Realme a lansat tableta Pad Mini cu procesor Unisoc

Realme Pad Mini

Tabletele cu Android și-au fidelizat clienții prin performanțele ridicate și ecranele generoase. Ideale pentru clipele de relaxare din living, noile tablete trebuie să se lupte astăzi cu telefoanele cu ecran mare.

Realme a lansat astăzi o nouă tabletă cu Android. Noul produs vedetă din gama AIoT, tableta Pad Mini, oferă cea mai bună experiență din segmentul tabletelor cu ecran mic. Pentru a oferi o astfel de experiență Pad Mini dispune de cea mai mare baterie din acest segment de preț – 6400mAh cu încărcare rapidă la 18W, procesor Unisoc T616 cu cel mai bun scor din benchmark-uri în acest segment de preț și un corp subțire de 7.59 mm și ecran WXGA+ de 8.7 inchi.

Realme Pad Mini folosește procesorul Unisoc T616 la o frecvență de 2.0GHz, un GPU Mali G51 la 750MHz, iar în testul AnTuTu a obținut un scor de 204.454 puncte. Utilizatorii vor avea parte de o experiență fluidă, FPS-uri stabile în jocuri și suficientă putere. Realme Pad Mini este oferită în culorile gri și albastru.

To Top

Citește articolul precedent:
Realme C35
Telefoanele realme C31 și realme C35 sunt disponibile la vânzare în România

Realme anunță disponibilitatea în România a modelului entry level C31. Acesta dispune de o cameră principala de 13MP cu f/2.2,...

Închide