telefoane

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Telefonul

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) este un telefon de tip Dual SIM, dual standby. Cele două sloturi SIM disponibile oferă spațiu pentru două cartele: una micro SIM și o alta nano SIM.

Practic nu va mai trebui să mergeți la operatorul mobil să solicitați înlocuirea cartelei SIM într-un alt format. Atât SIM-ul 1, cât și SIM-ul 2 oferă conexiuni de date în standardele 2G/3G/4G, însă nu în mod simultan.

În cazul în care ați atins limitate de date mobile de pe un card puteți comuta manual pe celălalt card prin accesarea meniului Setări – date mobile. Setările pentru conexiunea de date diferă de la un operator la altul.

ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

Cartela ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)

În interfața pentru telefonie, utilizatorul poate găsi o scurtătură către un meniu de configurare. Utilitatea acestuia constă în faptul că oferă acces la cele mai importante setări și funcții, fără a mai fi necesară deschiderea meniului principal.

Meniu telefon

Meniu telefon

ASUS oferă posibilitatea de a crea o listă cu toate numerele de la care se primesc apeluri ndorite, inclusiv firme care abuzează de promovarea prin SMS. Utilizatorul unui telefon ASUS poate înregistra convorbirea telefonică, prin activarea funcției implementate direct în interfața pentru apeluri, fără a fi necesară o aplicație dedicată. Spre exemplu, o listă lungă de instrucțiuni și informații, dictată de un interlocutor, ce ar trebui notată cu un instrument de scris pentru a putea fi parcursă mai târziu, poate fi înregistrată direct de telefon și redată mai târziu.

Galerie Foto ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL) interfață telefon

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top