aplicatii

Starea vremii pe Android cu The Weather Channel

the weather channel pe android

Una dintre cele mai căutate informații de pe un smartphone este starea vremii. Telefoanele Android vin cu cel puțin o aplicație meteo preinstalată, dar când vrei să te bazezi pe informație, o verifici din mai multe surse. Îți recomandăm aplicația gratuită de la The Weather Channel.

Previziunile meteo sunt dintre cele mai extinse și precise, iar sistemul de alertare va fi pe gustul tău. Aplicația dispune de widget-uri (în format mic sau mare) și de hărți interactive. Poți afișa direct în status bar starea vremii pentru locația selectată ca Home.

În momentul adăugării unui widget, utilizatorul va denumi locația aleasă, stabilind sunetul de alertă și opțiunea de vibrație a telefonului. Se va selecta nivelul de alertă dorit dintre: Most Severe, Moderate Severe, All Alerts sau none. Utilizatorul va recepționa buletinele meteo corespunzătoare selecției făcute.

Pentru a adăuga o locație nouă trebuie să intri în pagina „My Places„și să dai click pe „Add a place” din partea de sus a ecranului. Poți căuta după oraș, cod poștal (pentru anumite țări) sau după locații precum Eiffel Tower, Tower of London, Grand Canyon. Pot fi adăugate mai multe locații, însă vor fi afișate doar 10. După cum spuneam, locația pentru care se aplică „Set as Home” va fi folosită pentru notificările din Status bar.

Versiunea 2.3.22 funcționează pe toate versiunile de Android și poate fi descărcată și instalată via appbrain.com/app/the-weather-channel/com.weather.Weather. Aplicația The Weather Channel este listată și în Android Market.

To Top