stiri

RIM vrea mai multe aplicații Android portate pe BB10

Research in Motion a promovat în ultima perioadă posibilitatea dezvoltatorilor Android să porteze aplicațiile lor pentru BlackBerry OS și să le facă disponibile și în  BlackBerry App World. Mai mult decât atât, RIM îi răsplătește pe cei care se alătură branșei lor oferind tablete cadou și prelungește perioada acestei promoții cu încă două săptămâni.

Playbook Android Apps

 

Programatorii au posibilitatea să se înscrie până pe 15 februarie și să își încarce aplicațiile până pe 2 martie. Sistemul de portare se anunță destul de simplu de folosit, compania oferind uneltele necesare pentru a pune aplicațiile Android în BlackBerry App World de unde pot fi descărcate pe PlayBook-urile ce rulează OS 2.0.

Telefoanele BlackBerry 10 nu au primit un termen oficial pentru lansare. Cu toate acestea, Crackberry a pus mâna pe un fișier cu o strategie de promovare a viitorului model de sistem de operare. Nu strategia în sine este interesantă pentru noi, ci iamginile care surprind interfața grafică. Nu suntem deloc dezamăgiți de ceea ce vedem, înfățișarea sistemului de operare a suferit modificări mari, iar acum arată ca o combinație de Android cu Windows Mobile 7.

Lucrurile arată destul de promițător și suntem încântați că BlackBerry 10 are șansele de a recăpăta din terenul pierdul în ultimii ani. De ce? Când competiția face avansuri răsunătoare, trebuie să faci tot posibilul să te autodepășești pentru a nu rămâne în urmă.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola RAZR XT910
Achiziția Motorola Mobility aprobată de U.S. Department of Justice

Achiziția companiei Motorola Mobility de către Google a fost aprobată de Departamentul de Justiție din Statele Unite ale Americii. Google...

Închide