stiri

România la Mobile World Congress 2012

Allview AllDro 3

Prezența României la Mobile World Congress 2012 este susținută de nouă companii angrenate în industria IT. Chiar dacă noutățile prezentate de români se pierd printre telefoanele de ultimă generației merită menționat efortul depus de firmele locale pentru a se face remarcate.

Cele nouă companii românești care participă anul acesta la Mobile World Congress sunt Qualteh România (Timişoara), iQuest, Arobs Transilvania, Transilvania Software (Cluj-Napoca), Appscend, Pentalog (Bucureşti), IT Six Global Services (Craiova), Thin Slices (Iaşi), Allview (Braşov).

România participă la Barcelona cu mai multe produse destinate industriei mobile. De menționat sunt Iqteh – platforma utilizată pe Black Berry, Android şi IPhone, dezvoltată de Qualteh şi recunoscută pentru inovare la summitul european pe zona EMEA, Child Tracker – dezvoltator Arobs Transilvania, Trip Journal – dezvoltator Iquest sau soluţia integrată pentru dezvoltare şi managementul aplicaţiei mobile Cross Platform de la Appscend.

Compania AllView din Braşov prezintă o serie de telefoane mobile și tablete, unele dintre ele pregătite pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Standul național de la Bercelona este găzduit în Hala 2.0, Standul D34.

Allview AllDro 3

Allview AllDro 3 - una dintre cele mai recente tablete livrate de firma brașoveană

To Top

Citește articolul precedent:
GALAXY S WiFi 4.2
Pentru pasionații de jocuri – Samsung Galaxy S WiFi 4.2 la MWC2012

Samsung aduce în fața amatorilor de tehnologie un smartphone pentru gaming - Galaxy S WiFi 4.2. Dotat cu un panou IPS cu o diagonală...

Închide