Romanian Travel Guide îți lărgește orizontul

| |

Într-un oraș aglomerat cum este București, este greu să îți reperezi obiectivele din preajmă, chiar dacă te afli foarte aproape de ele. Ai nevoie de o farmacie? Era una chiar după colț, dar nu ai văzut-o. Cum localizezi un punct de interes din apropire mai simplu decât cu un GPS?

Aplicația Romanian Travel Guide dezvoltată de advlp îți aduce punctele de interes pe ecranul telefonului cu Android.

Romanian Travel Guide

Romanian Travel Guide

Partea cea mai intereasntă şi plăcută a aplicaţiei este că baza de date cu puncte de interes este descărcată în telefonul mobil. Astfel, Romanian Travel Guide poate fi folosit și offline. Pentru cei care vor strâmba din nas spunând că nu au spațiu de prisos în telefon, vă anunțăm că ghidul nu ocupă decât 544KB.

Ca să folosim Romanian Travel Guide, trebuie ca telefonul pe care rulează să fie dotat cu busolă și cu GPS. Apoi, trebuie doar să pornim aplicația, ridicăm telefonul ca și când am vrea să facem o poza, și pe ecran ne apar punctele de interes din împrejurimi.

Dezvoltatorii recomandă utilizatorilor să raporteze greșelile referitoare la punctele de interes dacă întâlnesc neconcordanțe și promit să actualizeze baza de date periodic. În descrierea aplicației, în Google Play, advlp recunosc că în realizarea aplicației s-au concentrat cel mai mult pe București, deci Romanian Travel Guide va funcționa cel mai bine în capitală.

Romanian Travel Guide este disponibilă pentru download gratuit în Google Play.

Romanian Travel Guide îți lărgește orizontul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!