stiri

Samsung a cumpărat mSpot

mSpot Samsung

Samsung a anunţat că au achiziționat serviciul cloud de stocare și redare de muzică mSpot. Noua achiziție este menită să completeze ecosistemul mobil ofrit de Samsung.

mSpot nu numai că permite utilizatorilor să își încarce fișierele audio în cloud pentru a putea fi redate pe dispozitivele dedicate, dar oferă și un serviciu de închiriat filme.

„Achiziția va facilita o experiență de servicii de muzică, video și radio în cloud pentru toți utilizatorii de dispozitive Samsung, în același timp extinzând soluțiile cloud de redare către un număr mai mare de fani ai entertainment-ului. Combinația va extinde serviciile cloud de redare îmbunătățind oferta de entertainment a tabletelor și telefoanelor Samsung. Serviciile mSpot vor fi integrate în dispozitivele mobile Samsung ce urmează să fie lansate.”

Din păcate, nu știm exact când vom putea beneficia de mSpot pe dispozitivele Samsung.

mSpot Samsung

În comunicatul de presă oficial, Samsung Electronics nu a dezvăluit mai multe informații privind această achiziție. Samsung este un gigant al industriei electronice cu 190.500 de angajați în 68 de țări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Google Plus pentru iOS a primit un update. Dar versiunea Android?

Google își etalează aplicația Google+ care a beneficiat recent de un update pentru iOS. Imaginile și fonturile au fost îmbunătățite, pozele...

Închide