stiri

QNAP îți extinde memoria telefonului

Echipamentele ce rulează sistemul de operare Android încorporează de regulă 16 sau 32GB de memorie internă. O bună parte din această memorie este rezervată de sistemul de operare și de aplicațiile instalate de utilizator. Extinderea memoriei telefonului se poate face cu ajutorul unui card microSD, dacă aparatul dispune de un slot dedicat, sau în mediul cloud, contra unei taxe anuale.

QNAP Systems oferă două unități de stocare în rețea, Turbo NAS TS-x21 și TS-x20, ce permit stocare fișierelor multimedia de mari dimensiuni. Spre exemplu, filmele de vacanță care pot ocupa peste 10GB pot fi stocate în deplină siguranță folosindu-se o configurație RAID. Mai mult, QNAP oferă aplicații pentru Android prin care utilizatorul poate accesa datele stocate pe serverul de acasă. În acest fel, limitările impuse de memoria telefonului sunt depășite iar datele sunt în siguranță, departe de privirile indiscrete.

firmware-qnap-turbo-nas-4.0

Cele două modele vin cu noul sistem de operare QTS 4.0 ce integrează operații multi-tab într-o interfață web, sincronizarea între dispozitive și o serie de aplicații mobile. Prin QTS 4.0 utilizatorul are acces mobil la date și poate sincroniza și stoca cantirăți apreciabile de informație.

Aplicația Qsync de pe Turbo NAS sincronizează serverul și dispozitivele mobile astfel încât utilizatorul să poate accesa cele mai noi fișiere. Aplicațiile și serverele de stocare QNAP funcționează atât cu dispozitivele Android cât și cele care rulează iOS.

QNAP TS-220

QNAP TS-220

To Top

Citește articolul precedent:
MP3 InCall Recorder & Voice
Cum înregistrez un apel telefonic?

Înregistrarea unui apel telefonic este mai simplă decât pare la prima vedere. Nu aveți nevoie de echipament sofisticat ci de...

Închide