stiri

Samsung anunță oficial tableta Galaxy Tab 10.1

Samsung anunță în mod oficial tableta Galaxy Tab 10.1 (P7100), un model cu diagonala de 10.1 inci așa după cum sugerează și denumirea acesteia. Tableta este motorizată de o platformă NVIDIA Tegra 2 pe care este instalat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb). Samsung a ales să monteze două camere video, una pe partea din spate de 8 megapixeli și una frontală cu rezoluția de 2 megapixeli. Indiciul ne arată că a fost luată în calcul și posibilitatea de a efectua apelurile telefonice direct de pe tabletă.

În materie de conectivitate P7100 integrează toate modulele clasice pentru comunicații fie că e vorba de HSPA+ 21Mbps, Bluetooth® 2.1+EDR sau Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Tableta Galaxy Tab 10.1 este alimentată de un acumulator de 6860mAh. Spring și Vodafone vor fi primii operatori de comunicații ce vor avea în ofertă noul model, disponibilitatea și prețul la care tableta va fi pusă la dispoziția cumpărătorilor rămânând până în prezent o informație secretă.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S II

Samsung prezintă în cadrul târgului Mobile World Congress, ce se desfășoară zilele acestea în Barcelona, noul Galaxy S II (Model:...

Închide