stiri

Samsung anunță GALAXY Note 8.0

Samsung GALAXY Note 8.0

Samsung anunță o nouă tabletă din seria Galaxy cu diagonala de 8 inci venită parcă să concureze iPad Mini. Tableta este însoțită de noua generație S Pen dar și de aplicațiile Samsung pe care le-am văzut pe modelele recent lansate.

Chipsetul Exynos 4412 cu patru nuclee Cortex-A9, setat la frecvența de 1.6GHz, rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean iar grafica Mali-400MP va satisface utilizatorii înclinați spre jocurile avansate. Tableta dispune module diverse de conectare în rețelele de date (Wi-Fi, Bluetooth, 3G) dar integrează și un port infraroșu. Acesta din urmă nu este gândit pentru transmisia datelor așa cum probabil v-ați aștepta, ci are o cu totul altă funcție. Cu ajutorul Smart Remote, tableta poate fi transformată într-o telecomandă universală astfel încât să puteți gestiona mai bine aparatura electronică din casă.

Ecranul cu diagonala de 8 inci are rezoluția de 800 x 1280 pixeli, mai mare decât a tabletelor entry-level și chiar mai mare decât a iPad-ului Mini (768×1024 pixeli). Stocarea datelor se face în memoria flash de 16 sau 32GB iar spațiul poate fi extins cu un card microSD de până la 64GB.

Samsung GALAXY Note 8.0

Samsung GALAXY Note 8.0

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Exynos 5 Octa
Samsung Galaxy S IV va fi lansat pe 14 martie la New York

Samsung va organiza evenimentul de lansare al noului Galaxy S IV pe data de 14 martie la New York. Coreenii...

Închide