stiri

Samsung anunță Galaxy S4 și GALAXY S4 mini cu LTE dual-mode

Samsung GALAXY S4 mini

Samsung a anunțat primele dispozitive comerciale destinate utilizatorilor cu capabilități tehnologice integrale TDD-LTE (Time-Division Duplex) și FDD-LTE (Frequency Division Duplex). Samsung va lansa versiuni TDD / FDD Dual Mode LTE pentru dispozitivele GALAXY S4 și GALAXY S4 Mini, care vor permite comunicații de voce și date continuue și fără pierderi de semnal, chiar și în cazul în care dispozitivele schimbă tipul rețelei LTE.

În timp ce piața LTE la nivel mondial se bazează pe tehnologia FDD-LTE, TDD- LTE, este de așteptat ca tehnologia alternativă LTE, să crească în Statele Unite, China, Australia, Orientul Mijlociu, Europa de Nord și de Est, și sud-vestul Asiei și să obțină o poziție mai pronunțată pe piața LTE la nivel mondial. Handover integral între FDD-LTE și rețele TDD-LTE este o caracteristică esențială pentru clienții utilizatori și operatorii de telefonie mobilă, în special pe piețele în care ambele tehnologii sunt implementate.

Pentru operatorii de telefonie mobilă, utilizarea ambelor frecvențe TDD-LTE și FDD-LTE îi poate ajuta să gestioneze în mod eficient traficul de date și să mențină calitatea serviciilor. De exemplu, operatorii de telefonie mobilă pot aloca traficul de date de frecvență FDD-LTE pe frecvență TDD-LTE, atunci când frecvența de FDD-LTE este foarte încărcată.

 

Samsung GALAXY S4 mini

Samsung GALAXY S4 mini

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
LG G2
LG G2 fără secrete

LG a dus o campanie lungă de teasing în perioada premergătoare lansării acestui telefon, publicul fiind deja plictisit de micile...

Închide