stiri

Samsung a anunțat primul telefon cu Tizen

tizen

Samsung va prezenta la Mobile World Congress 2014 primul telefon cu sistem de operare Tizen. Samsung e o corporație mult prea mare pentru a se baza pe o singură platformă deși cea mai mare parte dintre telefoanele sale rulează Android. Decizia Samsung de a oferi telefoane cu diverse sisteme de operare va oferi flexibilitate companiei și va permite evitarea unor situații în care partenerii ar putea profita de poziția de monopol. Nokia este cel mai bun exemplu de atitudine rigidă, complet neinspirată, ce a dus într-un final la o cădere dureroasă.

Telefonul a fost creat împreună cu Intel și va avea la bază o platformă cu arhitectură x86, cel mai probabil cu procesor Intel Atom. Mai multe date despre hardware-ul integrat în acest nou terminal vom afla în luna februarie 2014.

Sistemul de operare Tizen a fost ales de 36 de companii printre care se numără: Panasonic, eBay, Sharp, McAfee și Intel. Mobile World Congress 2014 va avea loc în barcelona în perioada 24-27 februarie.

tizen

To Top

Citește articolul precedent:
Ericsson Application Awards 2013
Ericsson prezintă top 10 tendințe de consum în IT&C

Ericsson ConsumerLab a identificat cele mai importante tendințe de consum în IT&C pentru anul 2014. De peste 15 ani, ConsumerLab...

Închide