stiri

Samsung Z2 cu Tizen ajunge în Africa de Sud

Samsung Z2 cu Tizen

Samsung nu pune toate ouăle într-un coș și nici nu lasă totul în seama americanilor de la Google. Compania din Coreea de Sud dezvoltă în continuare propriul sistem de operare Tizen și abordează cu încredere piețele din Africa, zonă pe care multe companii europene o consideră prea săracă și prea dificilă.

Vezi oferta emag pentru telefoane mobile!

Telefonul Samsung Z2, echipat cu sistemul de operare Tizen, este disponibil în Africa de Sud la un preț foarte accesibil, chiar și celor care stau de partea cealaltă a gardului.

Samsung Z2 costă în Africa de Sud aproximativ 78 de dolari, iar operatorul mobil Vodacom îl oferă la abonamente cu tarife de 6 dolari lunar. Samsung a construit acest telefon pentru piața din India, fiind foarte atent la costuri.

Compania coreeană a ales un chipset Spreadtrum SC9830 cu nuclee Cortex A4, un ecran de 3.97 inci, 1GB memorie RAM și o cameră principală de 5 megapixeli. Chiar dacă pentru cei mai mulți dintre noi aceste specificații sunt catalogate ca slabe, pentru cumpărătorii din Africa și India acest telefon e o binecuvântare.

Samsung Z2 cu Tizen

Samsung Z2 cu Tizen

To Top

Citește articolul precedent:
Gugi fură datele bancare din telefoanele cu Android 6

Experții Kaspersky Lab au descoperit o variantă a troianului bancar Gugi, care poate să treacă setările de securitate ale noului...

Închide