accesorii mobile

Samsung prezintă ceasurile Gear 2 și Gear 2 Neo

Samsung Gear 2

Samsung Electronics lansat două noi ceasuri inteligente ce se pot conecta la unele dintre dispozitivele Galaxy. Gear 2 și Gear 2 Neo le permit utilizatorilor să accepte sau să ignore apelurile primite și să citească mesajele, oferind în același timp opțiuni de personalizare a notificărilor în funcție de obiceiurile utilizatorilor.

Ambele dispozitive dispun de un ecran Super Amoled cu diagonala de 1.63 inci și rezoluție 320×320 pixeli. Procesorul ceasului are două nuclee setate la 1GHz și este cuplat la 512MB de memorie RAM. Sistemul de operare Tizen și datele utilizatorului sunt stocate în memoria flash de 4GB.

Samsung Gear 2

Samsung Gear 2

Ambele dispozitive le permit utilizatorilor controlul produselor electronice – TV și set-top box – cu ajutorul aplicației WatchON Remote. În plus, datorită player-ului cu căști Bluetooth, utilizatorii își pot lăsa smartphone-ul acasă și pot asculta muzică în mișcare.

Ambele dispozitive sunt echipate și cu aplicații de fitness, oferind posibilitatea creării unui program de fitness personalizat și monitorizarea ritmului cardiac.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo vor fi disponibile la nivel mondial începând cu luna aprilie.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5
Teaser pentru Samsung Galaxy S5

Samsung a încercat să păstreze cu sfințenie secretul asupra noului telefon Galaxy S5 însă unele specificații sunt disponibile pe internet...

Închide