stiri

O nouă actualizare pentru Galaxy Watch4

Samsung Galaxy Watch4

Samsung Electronics a anunțat astăzi o nouă actualizare pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic. Utilizatorii se vor bucura de noi îmbunătățiri, cum ar fi antrenamentul avansat pe intervale, conceput pentru orice ciclist sau alergător, un nou program de analiză a somnului și noi informații despre compoziția corporală. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor avea acum și mai multe modalități de a-și personaliza device-ul, datorită fețelor de ceas îmbunătățite, precum și o nouă linie de curele elegante.

Noua actualizare Galaxy Watch4 face experiența de purtare și mai bună, din interior spre exterior. Utilizatorii își pot personaliza în continuare cadranul ceasului cu culori suplimentare și fonturi de ceas digital. De asemenea, noile culori ale curelei precum vișiniu și crem, precum și noua banda din material textil vor fi disponibile pentru un aspect mai personalizat.

Perspective mai profunde pentru o inimă mai sănătoasă

Combinat cu tehnologia avansată BioActive Sensor și aplicația Samsung Health Monitor, Galaxy Watch4 măsoară atât tensiunea arterială (TA) cât și electrocardiograma (ECG), permițând utilizatorilor să își monitorizeze sănătatea inimii oricând și de oriunde. De la prima introducere în 2020, aplicația Samsung Health Monitor este disponibilă în prezent pe 43 de piețe la nivel global, extinzându-se la încă 11 în martie, inclusiv Canada, Vietnam și Africa de Sud.

Samsung se angajează să extindă compatibilitatea în cadrul ecosistemului Android

În anul 2021, Samsung și Google au introdus Wear OS Powered by Samsung, oferind conexiuni mai fluide pe dispozitivele Android și acces fără probleme la mai multe aplicații prin Google Play, inclusiv Google Maps, Google Pay și YouTube Music. În curând, printr-o actualizare suplimentară, utilizatorii vor putea reda muzică prin Wi-Fi sau LTE din aplicația YouTube Music de pe Galaxy Watch4. Aceasta înseamnă că utilizatorii își pot lăsa telefonul și se pot bucura în continuare de artiștii lor preferați în timp ce se antrenează.

De asemenea, utilizatorii își pot instala acum aplicațiile preferate de pe smartphone lor pe Galaxy Watch4 în timpul configurării inițiale cu o singură atingere, având parte de o experiență excelentă între device-uri.

Disponibilitate

Această actualizare de software va fi disponibilă prin intermediul aplicației Galaxy Wearable pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic începând cu 9 februarie, data la care are loc Unpacked. Utilizatorii pot achiziționa noile curele de ceas începând cu sfârșitul lunii februarie.

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Mi 10T Pro
În trimestrul 4, Xiaomi a avut o creștere de 119% pe piața din România

Chinezii de la Xiaomi au înregistrat în trimestrul 4 al anului 2021 o cotă de piață de 21% a unităților...

Închide