Samsung Galaxy Camera cu Android

| |

Samsung inventează produse noi și combinații de gadget-uri cu adevărat interesante. Ieri, la IFA Berlin coreenii au prezentat o cameră foto cu sistem de operare Android. Galaxy Camera este formată dintr-un obiectiv cu zoom optic 21x, diafragmă f/2.8-5.9 și unghi larg, montat pe un senzor BSI CMOS de 16.3 Megapixeli.

Despre Galaxy Camera putem spune că este un smartphone cu obiectiv. Procesorul are patru nuclee și rulează la frecvența de 1.4GHz iar modulul Wi-Fi permite partajarea rapidă a informațiilor în cazul în care vă aflați în apropierea unui hotspot.

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

Ecranul HD cu diagonala de 4.77 inci afișează sistemul de operare Android 4.1 și toate funcțiile acestuia odată ce utilizatorul se poate conecta la internet prin 3G sau 4G, camera fiind compatibilă cu benzile 850/900/1900/2100 Mhz. Fotografiile sunt înmagazinate în memoria internă de 8GB sau pe cardul SD ce se poate atașa. Camera are numai 19.1mm grosime și o greutate de 305 grame.

Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

Galaxy Camera este un produs inteligent, ce depășește posibilitățile unei camere obișnuite. Funcția Best Group Pose preia fotografii în continuu, recunoaște chipurile din cadru și lasă utilizatorul să aleagă cea mai bună imagine. Sistemul de management oferă instrumente de organizare pentru crearea folderelor. Funcțiile sugerează să ștergeți copiile și fotografiile ami puțin reușite.
Samsung Galaxy Camera va fi disponibilă pe alb și pe negru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!