stiri

Samsung Galaxy Express va fi distribuit la nivel global

Samsung Galaxy Express

Telefoanele Samsung din gama mainstream sunt vândute în număr mare iar interesul pentru ele este întotdeauna crescut. Samsung Galaxy Express va fi disponibil la nivel global, unele țări fiind programate pentru a primi telefonul chiar din această primăvară.

Samsung Galaxy Express alternativă la S3

Samsung Galaxy Express are un design în stilul Galaxy S3, conectivitate 4G LTE și ecran SuperAMOLED Plus de 4.5 inci cu rezoluție WVGA. Telefonul poate fi privit și ca o alternativă la Galaxy S3 mai ales că dimensiunile sale sunt ceva mai mici. Procesorul dual-core la 1.2GHz, însoțit de 1GB de memorie RAM, ar trebui să se descurce onorabil în majoritatea aplicațiilor.

Samsung Galaxy Express

Samsung Galaxy Express

Datele sunt stocate în cei 8GB de memorie internă însă utilizatorii au la dispoziție un slot microSD pentru extinderea memoriei. Hardwareul, inclusiv cele două camere video de 5MP și 1.3MP, este alimentat de o baterie de 2000mAh.

Samsung Galaxy Express va putea fi găsit în viitor și în oferta companiilor românești de telefonie mobilă, dată fiind dorința coreenilor de a comercializa telefonul la nivel global.

Video hands on Samsung Galaxy Express

To Top

Citește articolul precedent:
Google ASUS Nexus 7
ASUS și Google lucrează la viitorul Nexus 7

Nexus 7 este o tabletă care merită toată aprecierea. Modelul comandat de Google și fabricat de către ASUS oferă performanțe...

Închide