stiri

Samsung GALAXY Note 3 a fost anunțat oficial la Berlin

Samsung Galaxy Note 3

Tableta-telefon Samsung GALAXY Note 3 a fost anunțată oficial la IFA Berlin. Noul model dispune de un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci (1920×1080), fiind mai subțire (8,3 mm) și mai ușor (168g). În ciuda greutății reduse, bateria montată pe Note 3 are 3.200 mAh grației ultimei tehnologii Litiu-ion. Camera foto principală de 13 megapixeli poate prelua fotografii la calitate mai mult decât decentă.

Samsung a pus pe Note 3 procesorul octa core la 1.9GHz. Chipsetul Samsung este cel mai puternicde piață integrând patru nuclee Cortex A15 la 1.9Ghz la care se adaugă patru nuclee Cortex A7 la 1.3GHz.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Un lucru surprinzător în reprezintă memoria RAM de 3GB, cea mai mare cantitate pentru un dispozitiv Android comercial precum și creionul electronic S Pen.

Galaxy Note 3 este echipat cu o funcție Find My Mobile îmbunătățită, care le permite utilizatorilor să dezactiveze telefonul atunci când este furat sau pierdut. de regulă, funcțiile de genul acesta erau oferite în programele de protecție antivirus însă Samsung a decis să integreze din start această facilitate.

Samsung GALAXY Note 3 va fi disponibil în trei culori: Jet Black, Classic White și Blush Pink. Note 3 rulează sistemul de operare Android 4.3 (Jelly Bean).

Prezentare Samsung GALAXY Note 3

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Fonepad 2013 Me372
ASUS anunță noul Fonepad 7

ASUS a anunțat astăzi la IFA 2013 noua generație Fonepad 7 (ME372CG), o versiune upgradată a tabletei de 7 inci...

Închide